Každodenní BARFování: Everyday balancer

Pokud BARfuješ, tak víš, že psovi jenom maso nestačí. BARF vyžaduje také ovoce, zeleninu nebo bylinky.

Spoustu lidí od BARFu odrazuje právě jeho "složitost". Je potřeba dodat spoustu různých látek v různých poměrech atd. Toto jsme se rozhodli jednou provždy vyřešit a vyvinuli jsme produkt, který obsahuje vše v jednom - Everyday balancer.

Dostatek vitamínů a minerálů u psa
Jednou z největších výzev barfování u psů, je dodat jim dostatek minerálů a vitamínů a dalších významných látek v těch správných poměrech. Ty je nutno dodat, protože je není možné získat pouze z masa.

Bez dostatku těch správných látek nemůže tělo psa správně fungovat. A u sportovních psů to platí dvojnásob. Přehled vitamínů a minerálů pro psa a kde je vzít se dozvíš v článku.

Realita pak vypadá tak, že máš x pytlíků s různými látkami a doplňky a mixuješ správný poměr pro svého psa. Pokud máš psů více, pak je příprava Barfu poměrně zdlouhavá aktivita. 

Rozhodli jsme se proto BARF zjednodušit a vytvořit mix, kde bude vše, co pes každý den potřebuje a ty budeš mít jistotu, že dostane to nejlepší v ideálních poměrech.

Více než 900 barfařů z Česka a Slovenska

Kdo ví nejlépe co pes potřebuje? Přece ty! Proto jsme udělali výzkum přímo mezi barfaři, abychom zjistili, jaké jsou nejlepší látky pro každodenní krmení.
Zúčastnilo se jej přes 900 barfařů z Česka i Slovenska a díky nim jsme dali dohromady ty top ingredience pro BARF. 

Everyday balancer barf doplněk pro psy

Poměry, poměry, poměry

Na základě nejnovějších studií jsme společně s veterináři dali dohromady poměry mezi jednotlivými látkami, aby byly pro psa na BARFu co nejpřínosnější.
Tím pádem odpadne vážení a odměřování - vše již máš namíchané v ideálním poměru.

Co Everyday obsahuje

Kelpa, pivovarské kvasnice, dehydratovaný krill, Vit&Min, špenát, kopřiva, bazalka, petrželová nať, máta, fenykl, prebiotika, hydrolyzovaný hovězí kolagen, inulin, antioxidanty: aktivní uhlí, kurkuma.
Soupis vitamínů a minerálů: měď, zinek, mangan, jód, selen, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín K3,vitamín C, vitamín B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, biotin, niacinamid, kyselina listová, pantothenan vápenatý, vitamin B4, dihydrogenfosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, Omega 3 + 6.

Složení everyday balanceru barf strava

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz